SAMLARSAKER


Här kommer vi att sälja lite olika kategorier av begagnade varor. Samlarsaker är det vi riktar in oss på nu i början. Välkomna!.

Nedan följer lite upplysningar !.

Varan är i normalt begagnat skick.

Skick: 

Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter: 

Skulle en vara säljas med en defekt som gör att någon detalj avviker från det förväntade skicket, beskrivs detta tydligt i  annonsen tillsammans med skick beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Betalning: 

Betalning sker med kort (Paypal) eller swish manuellt. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 1 dag i annat fall tas beställningen bort.

Samfrakt: 

Vi samfraktar gärna alla köp.

14 dagars ångerrätt: 

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och  avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Handel 24. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 5 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på , då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans: 

Varan skickas väl förpackad och emballerad så fort betalningen är registrerad hos oss.